Skip to content

Lån uden RKI

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån uden RKI

Det er nu muligt at tage et lån uden RKI tjek. Det danske lånemarked har været i rivende udvikling inden for de sidste 10 år, især på forbrugslånemarkedet, hvor bl.a. SMS lån og lånekreditter har fået indtog de sidste 10 år. Dette ser dog ud til at blive reguleret væk (tildeles ihvertfald), så må vi se hvordan låneproduktet udvikler sig der.

En kontant har dog været at ved kreditvurderingen af låneansøgeren vil alle de ansøgere, der er registreret i RKI, blive afslået. Bankerne har hidtil anset det som en for stor risiko, at låne ud til folk, der stadig har ubetalt gæld, som endvidere er i RKI. Det er derfor ikke mærkeligt, at visse lånegivere har kigget nærmere på market og nu tilbyder lån uden RKI.

Nu er det dog muligt at få et lån trods RKI. Faktisk bliver registreret ikke tjekket, så det er vel mere korrekt at sige, at det er lån uden RKI. Uanset, så er der en ny type for kreditvurdering, der kigger nærmere på hvorfor og hvornår en ansøger blev RKI registreret. Det kan jo skyldes en stor regning for flere år siden, som væltede ens økonomi fuldstændig. Det kan også have været sygdom eller et mistet arbejde. Det betyder dog ikke at man ikke (til dels ihvertfald) har fået mere styr på sin økonomi i mellemtiden.

lån uden rki

Lån penge uden RKI

Gælden i RKI kan jo være så stor at det tager mange år at få den afbetalt.

Vi ved til gengæld at verden ikke stopper med at dreje blot fordi man er i RKI og ens vaskemaskine eller bil kan bryde sammen i samme grad, som hvis man ikke er i RKI. Med en mulighed for at låne penge uden RKI, så vil man kunne “redde” en sådan ellers umulig situation. Og alt andet lige giver det mindre stress, at man har denne mulighed.

Renten er dyrere end normale lån, så det er ikke et lån, som blot skal tages uden overvejelse og kun hvis helt nødvendigt. Herudover er det en god idé at lægge et budget og skrive sine indtægter/udgifter ned og se præcis hvor den månedlige ydelse skal komme fra.

Hos Finansassistent.dk hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til din situation og giver eller gode råd til hvordan man vil kunne få et lån, selvom banken skulle have sagt nej i første omgang.

Vil du vide mere om hvad der kræves for at blive registreret i RKI, læs RKI reglerne her

Skal du tjekke om du er registreret i RKI, kan du lave et RKI tjek her