Skip to content

Hurtig lån trods RKI

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Hurtig lån trods RKI

Hvis du søger et hurtig lån trods RKI, så har man nu muligheden. Visse danske lånudbydere er nu begyndt at tilbyde lån til personer som er registreret som dårlige betalere.

Tidligere, hvis der var gæld i RKI, betød det næsten altid at man fik afslag på ens låneansøgning. Grunden herfor er stadig gældende for de fleste banker i dag. Det skyldes, at bankerne mener at en person, som stadig ikke har tilbagebetalt tidligere gæld, ikke skal påtage sig yderligere gæld. Herudover er risikoen for at den nye gæld heller ikke tilbagebetales til tiden større end hos ikke RKI registrerede personer. Men selvom de fleste långivere siger nej, så er der alternativer, hvis man skal bruge et hurtigt lån trods RKI.

Nogle nye långivere på markedet har specialiseret sig indenfor lån trods RKI, hvor de specifikt låner penge ud til folk, der har haft økonomiske problemer. Ansøgningen er kortere og der er brug for færre oplysninger fra dig. Her lægges der i mindre grad vægt på din indtægt og boligforhold og der kigges heller ikke på din kredithistorik. Der lægges vægt på om du har et ønske om at tilbagebetale til tiden.

Dette sker ved at du viser at du har en ven eller et familiemedlem, som kan stå inde for at du vil betale dine ydelser. Ved at de også underskriver låneaftalen viser de at de tror på at du kan overholde aftalen.

Selvom låneprocessen er lidt anderledes end vi kender den fra andre online banker, stræber de stadig imod at udbetale alle nye lån indenfor 24 timer.

Hurtig lån trods RKI

Hurtig lån nem godkendelse

Har du brug for et hurtig lån med nem godkendelse, så kommer det an på hvor stort et lånebeløb som du har brug for.

Hvis du har brug for et mindre beløb, så er de lån, hvor du hurtigst kan få pengene udbetalt de såkaldte lånekreditter. Her kan man få penge udbetalt på sin konto indenfor 1 time eller hurtigere. Typisk er lånebeløbene ved disse kreditter op til 5.000 kr.

Hvis du skal bruge et større beløb, så tager det som regel lidt længere, men det er stadig muligt indenfor samme dag at have pengene på ens konto. Her skal du søge online forbrugslån, som ofte kan gå op i over 100.000 kr. Men hvis du låner over 40.000 kr. skal du dog ikke regne med at få pengene udbetalt samme dag.

Søger du derimod hurtig lån trods RKI eller lav kreditvurdering, så er det en anden sag. Du kan få en nem godkendelse og pengene udbetalt indenfor 24 timer. Det kræver dog at du har en person, som kan kautionere for dig, men hvis det er tilfældet, vil du hurtigt kunne få et lån. Normalt vil du her kunne låne op til 70.000 kr.

Hurtig lån RKI

Hurtig lån RKI

Som nævnt, kan det være svært at låne hvis du er i RKI og det er vigtigt at være klar over. Uanset hvor du ansøger, vil dine chancer være formindsket når du ikke har betalt tidligere gæld.

Selvom det nu er muligt at få et hurtig lån trods RKI ingen hindring, så skal man alligevel overveje om man virkelig har brug for lånet.

Hvis det er til at samle en lånekredit-gæld, som har en meget højere rente, så kan det give mening. Tilsvarende kan vaskemaskinen været gået i stykker eller bilen skal på værksted, hvor man reelt ikke har mange valgmuligheder om man skal tage lånet eller ej.

Blot husk at læg et budget og få overblikket over hvorfra pengene til betalingen af det nye lån kommer fra. Skriv det ned på et papir og kig på det. Tro mig, du vil få meget mere ro indeni og så kan man tænke på det papir, når man har problemer med at sove om natten på grund af ens gæld.

Hurtig lån uden fast indtægt

Det kan være vanskeligt at få bevilliget et lån uden fast indtægt. Dette er uanset at man betaler sine regninger og ikke er RKI.

Dette skyldes at bankerne laver en kreditvurdering, hvor de kigger på en række af dine økonomiske forhold, herunder indtægt.

Om man får en bevillig kommer an på om hvor stort et beløb, som man ansøger om. Jo større beløbet, jo sværere er det at få, da kravene er større.

Det kan være at du allerede har forsøgt dig hos forskellige banker og fået afslag. Men ellers vil vi anbefale dig at ansøge de banker, der har den laveste ÅOP først. En lavere ÅOP betyder dog også typisk at kravene til kreditvurderingen er større. Dette skyldes at bankerne sætter deres renter efter hvor stor en risiko at de ønsker at tage. En lav rente betyder typisk at deres krav for at få lånet er højt.

Alternativt findes der i dag også långivere, der ikke laver denne type af kreditvurdering, men snarere kigger på personen. Her er det ikke indtægten, der tæller, men snarere ansøgerens villighed til at betale lånet tilbage.

Her beder långiveren blot at du har en person, som kan sig god for dig og vil underskive på at de betaler, hvis lånetager ikke selv kan. Det foregår på den måde at hvis låntager en måned ikke har mulighed for at betale, så bliver kautionisten bedt om at betale månedens regning.

Dette gælder også selvom du søger et hurtig lån trods RKI.

Hurtig lån selvom RKI

Du kan godt få et hurtig lån selvom RKI har registreret dig som dårlig betaler. Den mulighed som man har er at ansøge om et lån med kautionist. Herved er låneprocessen væsentlig kortere og der kigger ikke nærmere på din indtægt, boligforhold mv. Det der tæller er at der vises en stor tillid til at låntager kan betale lånet tilbage til tiden, når en anden person er villig til at være kautionist.

Du vil kunne få dit hurtig lån trods RKI udbetalt indenfor 24 timer.

Hurtig lån til studerende

Når man er studerende har man ingen eller meget lav fast indtægt og det betyder ofte at det er svært at låne.

Nu er det dog muligt at få et hurtig lån til studerende med udbetaling på 24 timer. Hvis du har en person som er villig til at indestå for at du betaler din regninger til lånet, som en ven eller et familiemedlem, så er det muligt at få penge udbetalt.

I tilfælde af at man søger et sådan hurtig lån til studerende, så er det vigtigt at gennemgå alle scenarier med din kautionist inden, så dette ikke giver stress fremadrettet. Herudover kan det anbefales at lægge et budget. Så ved du hvor pengene til lånet skal komme fra hver måned.

Hurtig lån med RKI

En RKI registrering betyder normalt at man ikke kan låne penge. Det er dog alligel muligt at få et hurtig lån med RKI, hvis man kan finde en person, der vil indestå for ens månedlige betalinger.

I givet fald vil du få dit hurtig lån trods RKI udbetalt indenfor 24 timer. Så længe at du betaler dine ydelser til tiden, så kører lånet som aftalt. Skulle du derimod have en måned hvor du ikke kan betale, så vil din kautionist skulle betale ydelsen.

Dog er det kun den ene måned og så kører lånet tilbage som normalt, hvor man selv skal betale ydelsen. Fordelen er at lånet ikke bliver ramt af rykkergebyrer og andre udgifter.