Skip to content

Kviklån trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Kviklån trods RKI

Skulle du være en af det utal af danskere, som er blevet registreret i RKI, så skal vi oplyse om at du stadig kan få et kviklån trods RKI. Medmindre at du betalte din gæld i RKI retur, så kunne du tidligere hverken få et mobilabonnement, lave en lejekontrakt eller få nogen form for lån. At være i RKI var (og er) en kæmpe udfordring for ens økonomiske hverdag.

Nu er det dog blevet lidt mindre besværligt, idet at man nu kan få bevilliget et kviklån trods RKI. Det kan måske ikke virke som en stor ting for folk, der ikke selv har prøvet at være i RKI, men det gør en væsentlig forskel.

Hvis vaskemaskinen går i stykker, bil skal på værksted eller du får en stor tandlægeregning, så er der mange der dækker sådanne uforudsete udgifter med et forbrugslån. Dette har ikke tidligere været muligt for personer i RKI. Den sådan uforudset udgift kunne vælte hele budgettet og uden tvivl betydet at visse andre regninger ikke blev betalt. I værste fald ender det med at man ville få yderligere regninger registreret i RKI.

Inden man søger bør man lægge et budget og se hvor pengene til det nye lån kommer fra hver måned. Herudover skal du finde en person, som du kan stole på og som kan stole på dig. Denne person skal nemlig ind og kautionere for dig og at du betaler dine månedlige regninger for lånet til tiden. Med andre ord, så skal denne person betale din månedlige ydelse, hvis ikke selv du betaler denne en given måned. Vedkommende overtager dog ikke hele lånet, men blot den gældende måned. Måneden efter er det låntager selv der betaler igen.

kviklån trods rki

Kviklån med RKI

Kviklån med RKI tilbydes til alle. Kreditvurderingen lægger ikke vægt på en RKI registrering eller indtægt og boligforhold. Vurderingen går snarere på at man viser at man er villig og mulighed for at betale ydelserne på det nye lån.

Når långivere låner ud til personer i RKI, så tager de en større risiko for at lånet ikke betales tilbage. Tidligere har alle RKI registrerede været skåret over en kam, men dette er ikke tilfældet længere.

Der kan være mange grunde til at man er end i RKI. Det kan være sygdom, arbejdsløshed eller blot en stor uforudset regning, der startede en lavine, der endte i en RKI registrering. Uanset hvad der skete, så kan grundende bag være meget forskellige, så det er derfor også kun fair ikke at behandle alle RKI registreringer ens.

Når du søger et kviklån trods RKI, så kigger långivere på ansøger personlige forhold og ikke på indtægt eller gæld. Er der et ønske om at betale lånet tilbage? Dette sikres ved at långiver beder dig finde en person, som er villig til at stå inde for at den månedlige ydelse betales. Dette vil typisk være en ven eller et familiemedlem, der træder til her. Med sin handling viser denne person, som kender dig meget bedre end långiver, at denne stoler på dig. Långiver vælger på denne baggrund også at stole på dig og udbetale et lån trods RKI til dig.

Sms kviklån trods RKI​

Sms kviklån trods RKI

Forskellen mellem et SMS lån og et SMS kviklån trods RKI er at renten er op til 10x lavere på et RKI lån end et klassisk SMS lån. Selvom renten er højere end et normalt forbrugslån, så får man normalt ikke godkendt disse, hvis man er i RKI.

Herudover har SMS lån normalt mindre lånebeløb, navnlig 3.000 – 5.000 kr. Med et SMS kviklån trods RKI kan du låne op til 70.000 kr. Dermed ikke sagt at man skal anvende sig af muligheden for at låne et så stort beløb. Lån kun til det, som du har brug for i dag.

Kviklån 18 år

At få bevilliget et kviklån når 18 år gammel er ikke altid lige let. Bankerne stiller en række krav til indtægt mv. og visse banker låner simpelthen ikke ud til personer under 21 år.

Det er dog alligevel muligt at få et lån trods 18 år gammel.

Hvor du skal ansøge kommer i høj grad an på hvor stort et lånebeløb, som du skal bruge og hvor længe at du skal bruge pengene. Hvis du skal bruge et mindre beløb og kan tilbagebetale lånet indenfor 1-3 måneder, så kan det måske give mening at ansøge om et SMS lån eller en lånekredit. Renterne er høje, men hvis du sørger for at betale til tiden, kan det give mening.

Søger du derimod et højere beløb eller ønsker du en længere løbetid, så er det de mere traditionelle forbrugslån, som du skal søge. Problemet er her at det er svært at kviklåne som 18 årig, da du simpelthen ikke vurderes til at kunne få lånet.

Alternativet er at søge en kviklån, hvor en ven eller et familiemedlem indestår for låntagers betalinger. Herved bliver lånet bevilliget selvom låntager er 18 år.

Billigste kviklån

De billigste kviklån fås gennem de større online banker. Den lave rente afspejler dog bankernes risikovillighed. Dette betyder at det ind imellem kan være svært at få godkendt et lån hos dem.

På den anden side at skalaen er lånekreditter og mobil lån, med renter der er 100x højere, men der er ikke mange krav til låntager. Lånebeløbet er dog ofte max 5.000 kr.

Herudover er der kautionist lån, hvor der heller ikke stilles så store krav til låntager, men hvor man stadig kan få pengene indenfor 24 timer. Her udstedes der lån op til 70.000 kr.

Kviklån uden kreditvurdering

Der findes kviklån uden kreditvurdering eller rettere hvor kreditvurderingen er meget simpel. Her bliver der lagt vægt på andre forhold end en traditionel kreditvurdering i bankerne. Typisk bliver der ikke lagt vægt på hverken indtægt, arbejde eller kredithistorik.

For at få et lån uden kreditvurdering kræves at låntager stiller med en kautionist, som indestår for gældens tilbagebetaling. Herved viser kautionisten en sådan grad af tillid, at låntager vil kunne få udbetalt sit kviklån uden kredtivurdering.

Kviklån RKI ingen hindring

Vi har samlet alle långivere, der tilbyder kviklån RKI ingen hindring. Du vil kunne finde dem i toppen af denne side.

Det er dog vigtigt at påpege at det ikke anbefales at optage ny gæld, når man stadig har gammel ubetalt gæld i RKI. På den anden side, så ved vi også at man ofte får uforudsete udgifter og andre regninger, som ikke kan undgås. I stedet for at starte en ny RKI spiral, kan det give mening at optage et RKI kviklån. Også i tilfælde, hvor du skal samle dine lån på grund at det nye ÅOP-loft, kan det give mening.

Kviklån studerende

Når man er studerende er penge begrænsede. Det er derfor muligt at man gerne vil tage et kviklån for at komme på ferie med vennerne eller indskud til en lejlighed. Desværre kan det være vanskeligt at optage et kviklån som studerende.

Man må forsøge sig lidt frem, men en mulighed er at søge et kviklån med kautionist. Her får du en ven eller familiemedlem til at indestå for de månedlige betalinger. Dette vil i praksis sige at, såfremt låntager ikke kan betale en given måned, så skal ydelsen betales af kautionisten. Måneden efter er det dog låntager der selv betaler igen. Dette betyder også at der ikke kommer rykkere på lånet.

Kviklån trods RKI uden kautionist

Kviklån trods RKI uden kautionist er svære at finde og på det organiserede lånemarked i Danmark endnu ikke et produkt, som findes.

Alternativer er at låne af venner og familie, men ud over at dette ofte giver flere problemer end det gavner, så kræver det også at din ven eller dit familiemedlem skal have penge ude.

I stedet for et lån trods RKI uden kautionist, kunne det overvejes at få denne person, som er villig til at låne til dig, i stedet stå inde for din månedlige ydelse. Herved skal der ikke private penge op af lommen og du betaler blot til långiver, som du ville ellers. Skulle der gå noget galt, er det blot én månedlig ydelse der betale, ikke det samlet lån.

Husk at gennemgå alle scenarier med den person, der kautionerer for dig. Derved er der forventningsafstemt og all ved hvad der forventes i alle situationer. Dette giver mindre stress for alle.

Kviklån selvom RKI

Du kan få et kviklån selvom RKI registreringen er aktiv. Dette er et nyt koncept på det danske marked, som anvender kautionister til at give lån trods RKI.

Uanset at dette er en mulighed, så er det en god idé at lægge et budget, så du kan være sikker på at lånet ville blive betalt hver måned.

Kviklån uden NemID

De fleste at de danske online banker anvender NemID, når de låner ud online. Dette gør de i første omgang for at få lov til at gennemgå dine oplysninger på Skats hjemmeside.

I anden omgang anvendes NemID til at du underskriver på dit lånedokument.

Der findes også banker, der ikke anvender denne metode og man kan søge et kviklån uden NemID. Der bliver dog færre og færre långivere, der ikke anvender dette. En af de resterende er Tando, som du vil kunne finde link til ovenfor. Da de ikke tjekker dine skatteoplysninger, er det ikke nødvendigt at bruge NemID.

Alternativt er der stadig visse butikker, hvori man kan optage lån uden af NemID skal anvendes. Typisk kræver det dog at pengene fra lånet skal anvendes i butikken.

Kviklån hurtig udbetaling

Hvor hurtig udbetaling dit kviklån har kommer an på lånebeløbet størrelse og hvor du ansøger henne.

De små lånekreditter kan udbetales på få minutter, hvorimod de store forbrugslån kan tage et par dage.

De fleste af de låneudbydere, som vi anbefaler her på siden udbetaler lån indenfor 24 timer. Dette er standarden i det danske marked.