Skip to content

Lån 15000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 15000 trods RKI

Lån 15000 trods RKI til en større reparation på bilen eller måske et par store regninger, som har hobet sig op. I 9 ud af 10 tilfælde er det ikke muligt at låne penge, hvis du er registreret i RKI. Der er dog visse långivere, der tilbyder lån trods RKI.

Typisk vil det være påkrævet at du ansøger sammen med en anden person. Denne vil stå inde for at du betaler din gæld tilbage. Det betyder i praksis at hvis du en måned ikke kan betale din ydelse, så skal de betale din ydelse. Altså det er ikke hele gælden der falder til betaling, som ofte er tilfældet.

På denne måde kan du få råd til at betale dine regninger eller din reparation, også selvom du er registreret i RKI.

Læg et budget og se hvor pengene til din månedlige ydelse kommer fra. Så du er sikker på at du har råd til at betale hver måned. Selvom der er et ”sikkerhedsnet” i form af din kautionist, så er vi sikre på at man helst ikke ville gøre brug af denne.

Lån 15000 trods RKI

Et afbræk fra hverdagen

Lån 15000 trods RKI til en stor familieferie kan også være i planerne. Det kan tage mange år at tilbagebetale din gæld, som er registreret i RKI. I denne periode kan dine økonomiske forhold have stabiliseret sig. Dette vil sige at der kan være overskud i budgettet til en ny månedlige ydelse. Er fordi du gerne vil rejse inden børnene vokser helt op? Eller at du bare har brug for at se at livet er andet end hvad hverdagen byder? Der kan være mange grunde. Hvis du kan se at der er overskud i din økonomi, kan et sådan RKI lån måske være vejen frem.

Kravene til at låne, når du er i RKI, er anderledes end normale lån. I banken kreditvurderes du ud fra din indtægt, alder mv. Idet at du ansøger sammen med en person, som stoler på at du kan betale tilbage, så bliver denne tillid der lægges vægt på. Denne person vil kende dig meget bedre end hvad långiver kan ud fra de få oplysninger på ansøgningsskemaet. Så længe denne person ikke selv er registreret i RKI, så er sandsynligheden for at dit lån blive godkendt rigtig høj.

Det kan være en god idé at lave en aftale på forhånd med din ven. Fx hvordan du vil betale din ven tilbage, hvis du skulle ”misse” et enkelt afdrag. Ofte kan det endda anbefales at holde kommunikationen åben løbende. Således bliver kautionisten ikke overrasket over at han/hun skal betale en given måned. Hvis du kan se at det bliver en måned hvor du får svært ved at betale, så sig det så hurtigt som muligt.

Muligheden for at låne 15000 trods RKI er dog rart at have i baghånden. Også selvom du ikke har brug for pengene i dag. Det løser i hvert fald en række problemer, som ikke var muligt at løse tidligere for personer, der er RKI-registreret.