Skip to content

Lån 30000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 30000 trods RKI

Lån 30000 trods RKI til reparation til boligen eller hvad du måtte stå og have brug for. Skal du sælge din bolig kan det altid være en god idé at lave lidt reparationer. De penge der investeres i disse reparationer, kan må ofte få 2-3 gange igen i salgsprisen.

Når man er registreret i RKI, så er det normalt ikke muligt at låne penge, uanset formålet. Men dette er jo meget ærgerligt, hvis man står og kan fordoble sit indskud gennem salgsprisen.

Også selvom du skal anvende lånet til noget andet, så er det muligt at tage et lån uanset at man er RKI registreret.

For i tiden var det at tage et lån med RKI meget vanskeligt og i de fleste tilfælde umuligt. Alle der var registreret som dårlige betalere blev vurderet på samme grundlag. Er du i RKI, så får du et afslag.

Realiteten er dog at omstændighederne for hvorfor personer er registreret i RKI er meget forskellige. Herudover kan ens økonomi været fuldstændig ændret siden man blev registreret.

Lån 30000 trods RKI

Et hul i lånemarkedet

Visse banker har identificeret dette hul i markedet og er derfor begyndt at tilbyde lån til person som er registreret i RKI. Det er uden betydning hvad du skal anvende lånet til og det betyder heller ikke noget om du er registreret 1 gang eller mange.

Kravene for at få et lån trods RKI er oftest ganske forskellige fra den normale kreditvurdering, som vi kender fra bankerne. Her baseret beslutningen on lånet på en vurdering af din betalingsvillighed. Dvs. at der kigges på dit ønskes om at betale lånet tilbage.

Den største faktor herfor er at du bliver bedt om at finde en person, som vil stå inde for at du betaler dine månedlige ydelser. Dette forgår på den måde, at skulle du selv ikke kunne betale en måned, så vil denne person skulle betale. Det gode ved denne type lån, er at der ikke kommer rykkergebyr eller yderligere omkostninger. Herudover er det ikke lånet der falder til betaling, men blot den enkelte ydelse.

At tage et RKI lån er en mulighed i dag og det vil uden tvivl hjælpe en lang række personer, som ikke tidligere havde mulighed for at låne.

Lån 30000 trods RKI når du står og har brug for det og kan se at du har plads i budgettet. Det kan jo også være at du tager lånet til at dække det sidste at din RKI gæld af. Herefter kan du slippe af med registreringen. Hvis det er tilfældet, så giver det mening, at ringe ind til banken og få en lavere rente på din lån efterfølgende. Hvis du har betalt af et par måneder uden anmærkninger, så skulle dette på ingen måde være et problem at få.