Skip to content

Lån 40000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 40000 trods RKI

Lån 40000 trods RKI til en ny (brugt) bil eller hvad du skulle have brug for. Personer som er registrerede i RKI har nu mulighed for at tage et nyt lån. Også selvom at gælden i RKI stadig er aktiv og ikke tilbagebetalt.

Hvorvidt det er muligt at låne penge med en RKI gæld, har tidligere været et stort nej. Ingen danske banker har bevilliget lån til personer, som var registrerede i RKI. Dette har nu ændret sig, idet at nye långivere har indset at der er stor forskel på de enkelte personer og hvorfor de er registreret i RKI.

Omstændighederne omkring hvorfor man er endt i RKI kan være meget forskellige fra en person til den næste. Det kan være arbejdsløshed eller sygdom eller en kæmpe regning, der pludselig ikke kunne betales. Uanset hvorfor du er endt i RKI, så er det nu muligt at tage et lån trods RKI.

Da man kan være registreret i RKI i mange år, vil ens økonomi i den periode opleve både op og nedture. Din økonomi i dag kan se helt anderledes ud end den gjorde, da du blev registreret. Men det som er en af de mange problemer ved en registrering, er at man ikke kan ”sikre” sig imod en uventet regning eller et hul i taget. Hvis du ikke er registreret i RKI, så kan man tage et lån til at dække sig ind i disse ellers umulige situationer. Dette har ikke været muligt for personer registreret som dårlige betalere.

Lån 40000 trods RKI

Det handler om tillid

I din normale bank vil du blive kreditvurderet ud fra indkomst, alder og job mv. Når du ansøger om et RKI lån, så er dette ikke ligeså relevant. Her handler det om hvorvidt du har viljen til at betale hver måned. Herudover om du har en person, som kan visse dig tillid og sige ”jeg tror på at du betaler in gæld”. Dette gør vedkommende ved at hæfte for at du betaler din månedlige ydelser.

Lån 40000 trods RKI til at betale din RKI gæld ud kan give mening. Når du er ude af RKI, så genåbner muligheder sig og din økonomiske hverdag vil blive meget lettere. Ikke kun på lånefronten, men også mange andre steder vil være lettere. Du vil igen kunne få et mobilabonnement og underskrive en lejekontrakt. Eller købe ting på afbetaling.

Uanset hvad du ønsker at anvende din nye lån til, så anbefaler vi at du lægger et budget. Find ud af præcis hvordan du betaler din månedlige ydelser. Sæt dig ikke for hårdt i det, så det er bedre med en længere løbetid end ikke at kunne betale.

Til sidst, så hvis det lykkedes at komme ud af RKI, så giv banken et ring/skriv og hør om ikke du kan få en lavere rente. Ofte vil dine nye omstændigheder gøre at du kan få lånet billigere fremadrettet. Det kræves dog at du har overholdt de månedlige betalinger igennem en vis periode.