Skip to content

Lån 5000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
5.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 5000 trods RKI

Lån 5000 trods RKI er en realitet. Er du blevet registreret i RKI, så har du nok set at du er blevet økonomisk begrænset, men nu kan du alligevel få bevilliget et lån.

Visse lånudbydere har indset at blot det forhold at en person er registreret i RKI, så er dette ikke nødvendigvis på grund af skødesløshed. Det sker for selv den bedste, at man simpelthen har svært ved at betale sine regninger på grund af arbejdsløshed, sygdom eller andet. Derfor er det nu muligt at låne penge trods RKI.

Lån 5000 trods RKI til en vaskemaskine eller at tage bilen på værksted. Verden bliver ved med at snurre rundt og selvom man er registret i RKI, så sker der uforudsete ting, som man simpelthen ikke har mulighed for at dække ind med sine nuværende økonomi.

lån 5000 trods rki

Før at det var muligt at låne trods RKI, kunne en tur til tandlægen blive et kæmpe problem, hvis man ikke har mulighed for at tage et lille lån på grund af ens RKI registrering. Dette er heldigvis løst nu.

Alle ved at det ikke kan anbefales at tage et nyt lån, når man allerede er i RKI, men når ”en af de der måneder” kommer, så er det rart at vide at der er en mulighed. En situation, som ville virke nærmest umulig at komme ud af, kan pludselig løses.

Det er selvfølgelig stadig vigtigt at planlægge hvordan det nye lån skal betale tilbage og om man har råd til det. Ved lidt planlægning inden man tager lånet, kan betyde at du også slipper for stress i fremtiden. Der er ingen grund til at du siger at du kan betale 400 kr. om måneden, hvis det vil passe dig meget bedre at betale 200 kr. Den ekstra rente som en længere løbetid vil give er intet i forhold hvad et længere rykkerforløb vil koste. Vær realistisk om hvor meget du kan betale hver måned.

Lån 5000 trods RKI til en rejse eller til julen? Nogle gange har vi alle brug for at koble fra. Det hjælper ikke at du brænder ud i din kamp om at få styr på din økonomi. Du kan sagtens have fået mere styr på din økonomiske hverdag og eventuelt følge en afbetalingsplan af din gæld. RKI registreringen bliver dog først fjernet når den fulde gæld er tilbagebetalt. Hvis du kan se at der er plads til en mindre månedlig betaling, som et RKI lån ville kræve, så kan det overvejes om ikke det er det værd. Så længe at man fortsætter sine afdrag og følger sin planlægning, så kræver ens mentale sundhed vedligeholdelse.

Der er alle mulige forskellige scenarier, hvor en person, som er registreret i RKI, har brug for et lån. Vi lægger til grund at man først taget et nyt lån, når der simpelthen ikke er andre muligheder. Men når du når dertil, så er muligheden for at løse din situation rigtig rar at have i baghånden.