Skip to content

Lån 50000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 50000 trods RKI

Lån 50000 trods RKI til at købe en bil eller betale din RKI gæld ud. Hvad end du skal bruge pengene til, så er det nu muligt at tage et lån trods RKI. Et sådan RKI lån er et alternativ til et samlelån og for dem, som ikke kan få et lån på grund af for eksempel en RKI registrering. Tanken med lånet er, at du skal kunne løse et problem, som uden lånet ellers ville være umuligt. Det kan for eksempel være så du er i stand til at betale din RKI gæld ud og blive slettet fra registreret.

Igennem de seneste år er det blevet mere og mere normalt at samle flere mindre forbrugslån og kreditter i ét stort lån. Ved at samle alle dine lån, vil du kunne forhandle dig frem til en lavere rente og med en lavere afbetaling pr. måned. Dette giver dig flere penge i hånden hver måned, som du uden tvivl kan bruge på noget bedre end låneydelser.

Muligheden for samlelån har dog ikke være tilgængelig for personer, der er registrerede i RKI før nu. Det er dog ikke alle typer lån, hvor det giver mening at indfri.

Det kan højst sandsynligt ikke betale sig at samle større forbrugslån, som du måtte have, da renten givetvis er lavere. Det kan dog betale sig at samle lånekreditter og kreditkort. Ofte er renten 10x så høj, som en lånekredit, så du vil kunne spare rigtig mange penge. Tag et kig på dine nuværende lån og sammenlign renterne. Måske giver det mening at samle del af din gæld.

lån 50000 trods RKI
samlelån trods rki

Samlelån trods RKI

Som nævnt, er det nu muligt at tage et samlelån trods RKI i Danmark. Husk at kig nærmere på om renten rent faktisk er lavere og indfri lån med højere rente. Men hvordan får man så et sådan samlelån?

Kreditvurderingen forgår ikke på samme måde som i bankerne. De klassiske banker vurderer dig ud fra løn, alder, job og om du har ejerbolig eller ej. Ved et RKI samle lån ligger vægten af vurderingen om lånet bevilliges på om du er villig til at betale lånet tilbage. Det vurderes ud fra om du har en person, som er villig til at stå inde for at du betaler de månedlige ydelser. En sådan person vil normalt være en ven eller et familiemedlem, som kender dig meget bedre end en bank nogensinde vil. Det er således denne tillid der vises her, der gør at du kan få et lån.

Lån 50000 trods RKI til hvad du står og har brug for. Uanset om du vil samle dine lån, købe en bil eller noget helt tredje, så er det muligt for RKI registrerede person at tage et lån. Husk altid at lægge et budget og vær sikker på at du kan betale din nye månedlige ydelse. Muligheden skal ses som værende en løsning for dig, der ellers ikke kan låne.