Skip to content

Lån 60000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 60000 trods RKI

Lån 60000 trods RKI til et nyt køkken eller en bil. Eller har regningerne hobet sig op? Selvom man er registreret i RKI, så er der ikke mangel på ting der skal betales. Ofte rækker pengene, der kommer ind ikke engang til de månedlige udgifter og så ender man med et efterslæb.

For 10 år siden begyndte vi at se en række nye banker, der tilbød online forbrugslån. Dette var ikke de klassiske banker, som Danske Bank, Nordea mv., men en ny række låneudbydere. De gjorde det mere tilgængeligt at tage et lån, da man nu kunne klare alle detaljerne fra ens hjem, navnlig ens computer.

For et par år siden begyndte vi at se mobil lån og mindre lånekreditter, der kunne optages over ens mobiltelefon. Og ofte indenfor ganske få minutter.

Fælles for alle disse låntyper har dog været at hvis man var registreret i RKI som dårlig betaler, så var man sikker på at få afslag. Nu er der dog en ny type af bank, der er gået ind på det danske marked. Disse banker tilbyder lån trods RKI.

All de tidligere banker vurderede dine muligheder for lån ud fra en kreditvurdering, som lagde vægt på løn, alder, job, boligforhold. Disse banker, som tilbyder RKI lån bruger en anden tilgang til at kreditvurdere dig.

De udlåner nemlig på baggrund at den tillid, som der vises dig.

lån 60000 trods rki

Lån baseret på tillid

Lån 60000 trods RKI baseret på tillid til at du betaler lånet tilbage. Hvis der vises tillid til at du er villig til at betale lånet tilbage, vil du kunne få et lån trods RKI. Denne tillid vises igennem, at du får en person til at indestå for at du kan betale dine månedlige ydelser tilbage.

Denne person vil underskrive på dit lånedokument, at hvis du ikke kan betale en ydelse en given måned, så vil de betale din ydelse den måned. Den person der skriver under på lånet sammen med dig, kender dig meget bedre end hvad banken gør. Den tillid dette viser er oftest tilstrækkeligt til at banken vil kunne udbetale dig et lån uanset din kredithistorik.

Husk at gennemgå alle scenarier med den person der indestår for dig, således at i har en plan, hvis du en måned skulle misse en betaling. Herved undgår man en stress, der ellers kan håndteres på forhånd. Det er kun den enkelte måned, som der skal betales og ikke hele lånet, der falder til betaling.

Ved at have en sådan ordning kommer der heller ikke rykkergebyr på eller dyrere renter. Lånet kører bare videre, som aftalt og det bliver ikke dyrere i sidste ende end hvad der var aftalt fra start.

Uanset, så er det en god idé at du og den person der indestår for lånet, laver et budget sammen. Find ud af hvor pengene til den månedlige ydelse skal komme fra og sæt disse til side i forhold til dine andre udgifter, så man ikke glemmer at de bruges til ydelsen.