Skip to content

Lån 70000 trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Lån 70000 trods RKI

Lån 70000 trods RKI til en bil eller en motorcykel eller hvad du måtte have brug for. De danskere der er registrerede i registret for dårlige betaler, RKI, har nu mulighed for at tage et nyt lån trods RKI registreringen.

Står du og har brug for en ny bil eller skal du undgå en tvangsauktion? Er du registreret i RKI har du ikke haft mulighed for at finde penge til dette gennem bankerne, indtil nu. En ny service er nu åbnet op i Danmark, hvor du kan låne op til 70000 trods RKI.

Det er selvfølgelig ikke anbefalelsesværdigt at tage et nyt lån imens du er i RKI. Verden venter dog ikke på at man bliver slettet fra registret og ind imellem skal man bare bruge penge. Uanset om du har brug for dem i dag eller i fremtiden, så er denne service rar at kende til. Hvem ved om det en dag redder en fra en ellers helt umulig situation.

Lånet tages med en kautionist, som indestår for at du betaler dine månedlige ydelser. Det vil sige at hvis du ikke betaler en given måned, så vil vedkommende betale din ydelse. Det er altså ikke hele lånet der forfalder, hvis du ikke betaler, men kun den enkelte måneds ydelse. Herved slipper du for rykkergebyrer og andre tillæg og dit lån kører videre som normalt.

lån 70000 trods rki
budget privatøkonomi

Tag pulsen på din privatøkonomi

Økonomiske problemer påvirker os alle. Du er måske endt i en situation, hvor du kom mere og mere bagud med betalingerne hver måned og pludselig havde flere inkassosager over hovedet.

Det faktum at folk har problemer med privatøkonomien kan have mange forskellige årsager. De kan have mistet jobbet, lavet en dårlig aftale eller gennemgået en skilsmisse. Sådanne store ændringer har altid indflydelse på ens daglige økonomiske hverdag og selvom man har sparet op er det ikke altid nok.

Det er vigtigt at du ikke låner mere end du har brug for. Herudover er det en god idé at lave et budget, så du har overblikket over hvor ydelsen til det nye lån skal komme fra.

Lån 70000 trods RKI til at komme ovenpå igen. Men du skal samtidig gennemgå alle scenarier med din kautionist, så at du undgår fremtidige stressfulde situationer. Det er meget lettere at tage inden I eventuelt står i situationen og det er meget lettere at tale om inden.

Vær åben omkring din økonomi og hold kautionisten informeret om hvorvidt en måned er dyrere end en anden. Januar, juli og december er altid måneder hvor vi har store omkostninger og hvis du kan se at du ikke kan betale, så gør opmærksom herpå med det samme. Det giver også mening at ringe/skrive til banken. Hvis du har betalt af på dit lån i et par måneder allerede, kan du måske få en afdragsfri måned.