Skip to content

Quick lån trods RKI​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Quick lån trods RKI

Nu har du mulighed for at få et quick lån trods RKI. Et nyt låneprodukt har ramt det danske marked.

En gæld i RKI betyder et afslag fra stort set alle banker og dette gælder indtil gælden er betalt. De fleste långivere ser alvorligt på personer med en RKI registrering. De ser udelukkende på at der er gammel gæld, som ikke er betalt, og at vedkommende nu ønsker at optage ny gæld. Det er uden betydning hvor gælden er opstået og hvor gammel den er.

Der kan være rigtig mange grund til at være blevet registreret i RKI. Det kan være en stor uventet regning, som betød at hele økonomien væltede. Det kan også have været en kombination af sygdom, at have mistet arbejdet og så at bilen gik i stykker. Der kan også være personlige årsager, som en skilsmisse eller andet, der har betydet at ens økonomiske hverdag blev ødelagt. Uanset årsagen, så er man ikke komme ud endnu.

Ved at taget et quick lån trods RKI kigges der heller ikke på hvor længe at man har været registreret i RKI. En RKI registrering varer 5 år, medmindre at gælden bliver betalt ud inden. På 5 år kan der ske rigtig meget med ens økonomi. Man kan være et helt andet sted og betale alle sine regninger til tiden mv. Gælden i RKI kan være en som man af principielle årsager ikke ønsker at betale.

Uanset hvad, så kan man nu tage et nyt quick lån trods RKI og det hjælper i en række tilfælde. Nu kan man igen ”redde” en svær situation ved at tage et lån. Og det er jo rart at være i stand til det.

Quick lån trods RKI

Quick lån hurtig udbetaling

De fleste online lån bliver udbetalt indenfor 24 timer, men det kommer an på lånebeløbet.

Lånekreditter på et par tusinde kan udbetales på et par minutter, imens store samlelån på 200-300.000 kr. tager et par dage.

De quick lån med hurtig udbetaling på denne side, betales alle indenfor 24 timer.

Quick lån med lav rente​

Quick lån med lav rente

Quick lån med lav rente kan findes online. Renternes størrelse reflekterer den risiko, som banken er villig til at tage på en given kunde. Jo lavere rente, jo mindre risiko ønsker banken at løbe. Det vil i praksis sige at jo lavere renten er på et lån, jo sværere er det at få bevilliget lånet.

Hvis du kigger på renter på quick lån med lav rente, så ser du ofte et rentespænd, der går fra lav rente til høj rente. Det vil typiske være 3,49% til 24,99%. Dette er forbi banken sætter renten efter den enkeltes kreditvurdering.

Hvis du fx ikke har en fast indkomst, vil din rente umiddelbart være højere end hvis du har en fast indkomst. Tilsvarende vil du kunne få en lavere rente, hvis du ejer en bolig i forhold til at bo i en lejebolig. Hvis du er registreret som dårlig betaler, så vil renten være højere på et lån trods RKI end hvis du ikke er i RKI.

Den eneste måde hvorefter du kan være sikker på at få den laveste rente, er hvis du søger flere steder samtidigt og sammenligner renterne.