Skip to content

Ribers lån​

Lånebeløb
Rente
Alder
Afbetalingsperiode
8.000 – 70.000 kr
41,20 %
18 år
24 – 60 mdr

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 48 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.711,02 kr. Den samlede rente er 42.128,96 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 82.128,96 kr. med en årlig effektiv rente på 49,9%, svarende til en ÅOP på 41,2%.

Ribers lån

Nu kan de som er registreret i Ribers alligevel få lån med et Ribers lån. Har du forsøgt at ansøge om et lån, men fået afslag pga. Ribers, så er du kommet til det rette sted.

Stort set alle banker og långivere i Danmark vil give afslag hvis ansøgeren er registreret i Ribers. Dette skyldes at bankerne generelt vurderer at en sådan registrering betyder at personen ikke har styr på privatøkonomien.

Det er dog rigtigt, at der er en tidligere gæld som ikke er blevet tilbagebetalt endnu. Dette kan der dog være en række grunde til, ligesom at denne gæld kan være mange år gammel og ens privatøkonomi kan se helt anderledes ud i dag end den gjorde på det tidspunkt.

Står man og skal bruge et lån i en sådan situation, har det tidligere været svært at få en bevilling. Men nu kan man ansøge om et Ribers lån og alligevel få udbetalt en lån.

Det foregår på den måde, at låntager skal have en kautionist med på lånet, som vil stå inde for at de månedlige ydelser betales. Denne er dog ikke medansøger på Ribers lånet og vil blot blive bedt om at betale en månedlig ydelse, hvis denne ikke betales af låntager selv.

Dette betyder også at lånet aldrig får rykkere eller andre omkostninger, så ”prisen” bliver den samme hele vejen igennem.

Ribers lån​

Lån trods Ribers

Det er muligt at få lån trods Ribers og denne mulighed gælder uanset ens nuværende indkomst og job situation. Det har heller ikke indflydelse om du er registreret én gang i Ribers eller flere.

Det der tæller er om låntager har betalingsvilje. Herudover viser det stor tillid til låntager, at har en person, som er villig til at stå inde for betalingerne. Dette fra en person som alt andet lige kender låntager meget bedre end långiver har mulighed for.

Med denne tillid i bagagen, vil långiver som regel bevillige et lån trods Ribers.

Det er anbefalelsesværdigt at gennemgå alle scenarier med din kautionist inden lånet tages. Herved er alle på samme side og en sådan forventningsafstemning redder mange ellers stressfulde situationer.

Herudover bør man lægge et budget, så man er sikker på at man har råd til en ny månedlig ydelse.